Call us at: (614) 398-4287

Project 12

Before & After

This project journey transformed a kitchen, bar and family room into bright, airy spaces that feel clean, elegant, and welcoming.

The Clients of this large project wanted to lighten and revive the dark, heavy Kitchen, Bar, and Family Rooms.

Bergeron_SunburyStunner_10 rendering
Bergeron_SunburyStunner_13 rendering
Bergeron_SunburyStunner_13 rendering
Bergeron_SunburyStunner_13 rendering
previous arrow
next arrow
Bergeron_SunburyStunner_10 rendering
Bergeron_SunburyStunner_13 rendering
Bergeron_SunburyStunner_13 rendering
Bergeron_SunburyStunner_13 rendering
previous arrow
next arrow

Plans & Renderings

Moving the 36” range to a back wall created a new focal point in the Kitchen.  To further open the spaces, columns and archways were removed in the Family Room adding needed connectivity.  The original Island created pinch-points; the new Island is now a gathering spot full of hidden storage.

A custom quartz countertop with metal strapping and contrasting stripe is the centerpiece.

The Family Room fireplace was re-imagined by installing vertical posts, stacked stone, a walnut mantle, and new paint.

Bergeron_SunburyStunner_01
Bergeron_SunburyStunner_01
Bergeron_SunburyStunner_09
Bergeron_SunburyStunner_08
Bergeron_SunburyStunner_08
Bergeron_SunburyStunner_08
previous arrow
next arrow
Bergeron_SunburyStunner_01
Bergeron_SunburyStunner_01
Bergeron_SunburyStunner_09
Bergeron_SunburyStunner_08
Bergeron_SunburyStunner_08
Bergeron_SunburyStunner_08
previous arrow
next arrow